Το πιο δημοφιλές μέλος της οικογένειας Τραμπ -Τι έδειξε έρευνα - iefimerida.gr

Το πιο δημοφιλές μέλος της οικογένειας Τραμπ -Τι έδειξε έρευνα

Η Μελάνια Τραμπ. Πηγή φωτό: AP/Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστες Πρώτες Κυρίες είχαν τόσο χαμηλό προφίλ όσο η Μελάνια Τραμπ στους πρώτους οκτώ μήνες του συζύγου της στο Λευκό Οίκο.


Σύμφωνα όμως με μια νέα δημοσκόπηση του CNN, η Μελάνια δεν είναι μόνο πιο δημοφιλής από το σύζυγό της, αλλά έχει δει και μια μεγάλη αύξηση της δημοτικότητάς της τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση, το 44% των ερωτηθέντων λένε ότι είχαν μια θετική γνώμη για τη Μελάνια, ενώ το 35% δυσμενή άποψη. ΤΑ ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ ανέρχονται στο 41% και 57% αντίστοιχα.


Η Μελάνια είναι το μόνο από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Τραμπ που είχαν καθαρό ευνοϊκό αποτέλεσμα. Η Ιβάνκα Τραμπ είχε την απόλυτη ισορροπία με 41% θετικές και 41% αρνητικές γνώμες ενώ ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστος – 20% θετικές γνώμες έναντι 39% δυσμενών.

Το πιο δημοφιλές μέλος της οικογένειας Τραμπ -Τι έδειξε έρευνα | iefimerida.gr 0


Τον Φεβρουάριο μόνο το 24% των ανθρώπων είχε μια ευνοϊκή άποψη για την Μελάνια, ενώ το 31% είχε αντίθετη γνώμη. Σχεδόν ένας στους τέσσερις, εκείνη την περίοδο δεν είχε ποτέ ακούσει γι’ αυτήν και ένα 21% δεν είχε άποψη.


Στην τελευταία όμως δημοσκόπηση του CNN, το «κανείς δεν την ξέρει» φτάνει το 4%, κάτι που σημαίνει πως όσο πιο γνωστή γίνεται η Μελάνια, τόσο περισσότερο τη συμπαθούν.


Να σημειωθεί πως οι Πρώτες Κυρίες που είναι πιο δημοφιλείς από τους συζύγους τους είναι λίγες. Η Μισέλ Ομπάμα ήταν πιο δημοφιλής από τον Μπαράκ όπως και η Λόρα Μπους από τον σύζυγό της Τζορτζ Μπους. Φυσικά ο λόγος είναι σχετικά απλός: Ο πρόεδρος, λόγω της δουλειάς του, πρέπει να πάρει θέση σε μια σειρά δύσκολα ζητήματα – και είναι σίγουρο ότι δεν συμφωνούν όλοι με τις αποφάσεις του αυτές. Οι Πρώτες Κυρίες είναι σε θέση να διαλέξουν και να επιλέξουν καθιστώντας το ρόλο τους κατά κανόνα λιγότερο αμφιλεγόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ιβάνκα Πρώτη Κυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ