Μια μουσική συνάντηση-έκπληξη: Χριστίνα Μαραγκόζη, Λάμπρος Καρελάς στον Ρυθμό Stage - iefimerida.gr

Μια μουσική συνάντηση-έκπληξη: Χριστίνα Μαραγκόζη, Λάμπρος Καρελάς στον Ρυθμό Stage

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μαραγκόζη , ο Λάμπρος Καρελάς και ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τρεις εμφανίσεις στον Ρυθμό Stage.

Μια συνάντηση φίλων και συνεργατών στην δισκογραφία (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια.

Και οι τρεις μαζί σε μια σπάνια συνάντηση ενώνουν τις φωνές, τις ιδέες τους και την αγάπη τους για το τραγούδι και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί. Μια επιλογή σπουδαίων τραγουδιών από την προσωπική τους δισκογραφία, από τη συνεργασία τους με τον τραγουδοποιό Χρήστο Γιαννόπουλο αλλά και από τους μεγάλους συνθέτες Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Βαρδή, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Σαββόπουλο... και τραγούδια εκπλήξεις.

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπούν και οι τρεις και τα κουβαλάνε σαν μια βαριά κληρονομιά όλα αυτά τα χρόνια. Μια προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι με τον σεβασμό και την ευγένεια που του αξίζει.

Για τρία Σάββατα: 30 Σεπτεμβρίου, 7 και 14 Οκτωβρίου στο Ρυθμός stage.

Μια μουσική συνάντηση-έκπληξη: Χριστίνα Μαραγκόζη, Λάμπρος Καρελάς στον Ρυθμό Stage  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ