Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 43χρονου έπειτα από τον εντοπισμό μίας ακόμα φυτείας 93 δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία προχώρησε η αστυνομία.

Η φυτεία εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας. Βρισκόταν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο και τα δενδρύλλια σε αυτή είχαν ύψος από 2 έως 3,5 μέτρα περίπου.

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την φυτεία καλλιεργούσαν ο 43χρονος συλληφθείς και ένας 58χρονος, ο οποίος αναζητείται. Οι καλλιεργητές προκειμένου να εξασφαλίζουν τη μακρά διαμονή τους στο χώρο της φυτείας είχαν στήσει μία σκηνή εντός της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -2.962,2- γραμμαρίων, καθώς και διάφορα αντικείμενα, απαραίτητα για τη διαμονή τους. Επίσης, κατασχέθηκαν καλλιεργητικός εξοπλισμός και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και σύλληψη του 58χρονου.

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νεα φυτεία με 93 δενδρύλλια κάνναβης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσσηνία δενδρύλλια κάνναβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ