Το δυστύχημα πριν από δύο χρόνια στην Πάτρα με τον πνιγμό τριών φοιτητών, που είχε συγκλονίσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Το δυστύχημα πριν από δύο χρόνια στην Πάτρα με τον πνιγμό τριών φοιτητών, που είχε συγκλονίσει [βίντεο]

Τα θύματα του δυστυχήματος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: patrastimes.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την τραγική νύχτα που τρία νέα παιδιά πνίγηκαν στο λιμάνι της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα.

Ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης από την Πάτρα, η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη, από την Πάτρα και η 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη, φοιτήτρια από την Καλαμάτα, έχασαν με τον πιο δραματικό τρόπο τη ζωή τους, τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2015, όταν εν μέσω τρομερής νεροποντής, έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση του αυτοκινήτου στο νερό στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος:

Σήμερα Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη τους, στο μώλο της Αγίου Νικολάου, εκεί όπου έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Στη δίκη που ακολούθησε του δυστυχήματος, ο 24χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών.

Η απόφαση είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση.

Πληροφορίες και βίντεο: patrastime.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα παλιο λιμανι παιδιά δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ