Σάλος με τον λαιμό της Αλίσια Βικάντερ στη νέα αφίσα του «Tomb Raider» - iefimerida.gr

Σάλος με τον λαιμό της Αλίσια Βικάντερ στη νέα αφίσα του «Tomb Raider»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Warner Bros παρουσίασε την αφίσα για τη νέα ταινία «Tomb Raider» με την Alicia Vikander, αυτή τη φορά, στο ρόλο της θρυλικής Lara Croft. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για να ξεκινήσει το πάρτι στο Twitter!

Και θα ήταν μια πραγματικά αξιόλογη αφίσα δεδομένου πως η παραγωγή επέλεξε να δώσει έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα και το γεροδεμένο σώμα της Alicia Vikander και όχι στο στήθος και τις καμπύλες της, αν ο λαιμός της ηθοποιού δεν θύμιζε περισσότερο καμηλοπάρδαλη και λιγότερο άνθρωπο.

Για να είμαστε δίκαιοι, η 28χρονη ηθοποιός έχει από φυσικού της έναν αρκετά μακρύ λαιμό. Ηταν άλλωστε επαγγελματίας μπαλαρίνα πριν στραφεί στην υποκριτική, κάτι που φαίνεται στη στάση του σώματός της και βοηθά και στο να φαίνεται μακρύτερος ο λαιμός της.

Παρόλα αυτά, ο υπεύθυνος επεξεργασίας της αφίσας θεώρησε πως έπρεπε να τον επιμηκύνει λίγο ακόμα, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ενοχλητικά αφύσικο.

Διαβάστε τι έγινε στο Twitter με τα σχόλια για τον λαιμό της Alicia Vikander στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tomb Raider αφίσα Twitter λαιμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ