Mυστικά των σεφ που σε βοηθούν να κερδίσεις χρόνο στην κουζίνα - iefimerida.gr

Mυστικά των σεφ που σε βοηθούν να κερδίσεις χρόνο στην κουζίνα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεντρώσαμε τις κατάλληλες συμβουλές για να κρατήσεις μόνο το διασκεδαστικό κομμάτι της μαγειρικής.

Εδώ στο Βοvary μας αρέσει ο,τι κάνει τη ζωή πιο ποιοτική, πιο «γεμάτη», αλλά και πιο εύκολη!

Και μιας που μιλάμε για «εύκολα», ας μιλήσουμε για μια καθημερινή «συνήθεια» που δε φαίνεται απαραίτητα εύκολη σε όλους. Ο λόγος για τη μαγειρική.

Αυτό που συνήθως ξεχνάμε με τη μαγειρική είναι ότι εκτός από απαραίτητη καθημερινή «δουλειά», είναι τρόπος έκφρασης, είναι δημιουργικότητα και, για αρκετούς, «ψυχοθεραπεία». Σε καλές συνθήκες, φυσικά, όλα αυτά. Γιατί, καλώς ή κακώς, όταν μαγειρεύετε δεν έχετε πάντα το χρόνο με το μέρος σας ώστε να αφεθείτε και να το απολαύσετε.

Τις περισσότερες φορές μαγειρεύετε στο τέλος της ημέρας για την επόμενη (και θέλετε να τελειώνετε γρήγορα για να κοιμηθείτε) ή όταν πεινάτε και θέλετε κάτι νόστιμο και ιδανικά υγιεινό και μάλιστα γρήγορα.

Μερικοί από τους κορυφαίους σεφ μοιράζονται τα μυστικά τους ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια (αλλά και χρήματα), αλλά να μη στερηθείτε ούτε γραμμάριο γεύσης.

Διάβασε τα μυστικά από κορυφαίους σεφ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΙΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ψήσιμο ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ