Μακριά από την Τζένιφερ Λόρενς σε αεροπλάνο: Χάνω τον έλεγχο, έχω φωνάξει «πέφτουμε» - iefimerida.gr

Μακριά από την Τζένιφερ Λόρενς σε αεροπλάνο: Χάνω τον έλεγχο, έχω φωνάξει «πέφτουμε»

Η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε για τον φόβο της για τα αεροπορικά ταξίδια (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάποιος επιβάτης αεροσκάφους κοιτάξει γύρω του την ώρα της πτήσης και εντοπίσει την Τζένιφερ Λόρενς, ας μην βιαστεί να χαρεί. Η ηθοποιός, όπως παραδέχεται, είναι η χειρότερη παρέα σε αεροσκάφος.

Η Λόρενς παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι την πιάνει... υστερία όταν ταξιδεύει αεροπορικώς και αποκάλυψε ότι υπήρξε φορά που φώναζε ότι το αεροπλάνο πέφτει και άλλη που προσπάθησε να βγει.

«Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο. Φοβάμαι εμένα σε αεροπλάνο, γιατί χάνω τον έλεγχο», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξη στο «Entertainment Weekly». Μάλιστα, οι αντιδράσεις που προκαλεί ο φόβος της μπορεί να σκορπίσουν τον πανικό και στους υπόλοιπους επιβάτες.

«Ξέρετε την αίσθηση που πέφτει το αεροσκάφος σε κενό αέρος και νιώθεις σαν να πέφτεις; Σε μία νυχτερινή πτήση φώναξα ''Πέφτουμε! Το αεροπλάνο πέφτει!''», αποκάλυψε. Και δεν είναι η μόνη φορά που προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση. Κάποτε, προσπάθησε να βγει από αεροσκάφος της Air France.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν με συνέλαβαν. Με έπιασε κλειστοφοβία και έπρεπε να βγω έξω», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς αεροσκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ