Χαμός με Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ -Μίλησε ελληνικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός με Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ -Μίλησε ελληνικά [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και φυσικά έγινε αντικείμενο λατρείας.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν βγει στη σύνταξη, πήγε στο ΣΕΦ, γνώρισε την αποθέωση και πήρε από τους αδελφούς Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο «7».

Χαμός με Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ -Μίλησε ελληνικά [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Σέρβος σταρ είναι γνωστός φιλέλληνας, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα, είχε θερμή χειραψία με τους πάντες και έκανε και μια μεγάλη αγκαλιά τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον θρυλικό Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Χαμός με Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ -Μίλησε ελληνικά [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Γεια σας! Τι κάνεις; Γεια σου φίλε! Ευχαριστώ!», είπε αρχικά σε άπταιστα ελληνικά ο κορυφαίος τενίστας και συμπλήρωσε: «Αυτά τα ελληνικά ξέρω», γελώντας, ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

Χαμός με Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ -Μίλησε ελληνικά [βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, αλλά θαυμάζω τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είναι προφεσόρ του μπάσκετ, όχι μόνο για την Σερβία, αλλά και για την Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε» είπε από μικροφώνου ο «Νόλε» και γνώρισε την αποθέωση.


Βράβευση Τζόκοβιτς από dnaofsports-gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόκοβιτς σεφ αποθέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ