Ντάνος και Σπαλιάρας επισκέφθηκαν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντάνος και Σπαλιάρας επισκέφθηκαν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομείο [εικόνα]

Οι δύο παίκτες του Survivor ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας απέδειξαν για άλλη μία φορά πως βρίσκονται κοντά στον συνάνθρωπό τους.

Οι πρώην παίκτες του Survivor αποδέχτηκαν την πρόσκληση δύο γυναικών και βρέθηκαν σε νοσοκομείο, όπου έδωσαν λίγη χαρά σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

«Μπράβο στις κύριες Βούλα κ Νατάσσα για την υπέροχη δουλειά που κάνουν ..ευχαριστούμε για την πρόσκληση κ την δυνατότητα που μας δώσατε να γεμίσουμε με χαρά κάποια παιδιά που περνάνε δύσκολα …εγώ ο Ντάνος κ όλα τα παιδιά του Survivor θα είμαστε δίπλα σε οποίο παιδάκι εκδηλώσει την επιθυμία να μας δει από κοντά … μην ξεχνάτε όμως ότι οι πραγματικοί ήρωες κ survivors είναι αυτά τα παιδιά κ οι γονείς τους κ όχι εμείς που απλά αφιερώνουμε λίγο χρόνο», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Instagram του.

Μπραβο στις κύριες Βουλα κ Νατασσα για την υπέροχη δουλειά που κάνουν ..ευχαριστούμε για την προςκληςη κ την δυνατότητα που μας δώσατε να γεμίσουμε με χαρά κάποια παιδια που περνάνε δυςκολα ...εγώ ο Ντανος κ ολα τα παιδια του survivor θα ειμαςτε δίπλα σε οποίο παιδάκι εκδηλώσει την επιθυμία να μας δει απο κοντα ... μην ξεχνάτε όμως οτι οι πραγματικοί ήρωες κ survivors ειναι αυτα τα παιδια κ οι γονεις τους κ οχι εμείς που απλα αφιερώνουμε λιγο χρόνο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις Σεπ 20, 2017, 5:13πμ PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ