Η Ανγκελα Μέρκελ 3 ετών, σε προεκλογική αφίσα -Το νέο «όπλο» του CDU [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ανγκελα Μέρκελ 3 ετών, σε προεκλογική αφίσα -Το νέο «όπλο» του CDU [εικόνα]

Η Μέρκελ τριών ετών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσους δυσκολεύονται να πειστούν από τη σημερινή Ανγκελα Μέρκελ, τη γυναίκα που διεκδικεί την τέταρτη θητεία της ως καγκελάριος της Γερμανίας, υπάρχει και εναλλακτική. Η ίδια, παιδί.

Η τρίχρονη Μέρκελ φιγουράρει στην πιο πρόσφατη προεκλογική αφίσα του κόμματός της, το CDU. Στη φωτογραφία, η 63χρονη σήμερα καγκελάριος στέκεται δίπλα σε ένα δέντρο, στο Τέμπλιν όπου μεγάλωσε και χαμογελά.

«Για μία Γερμανία στην οποία ο καθένας μπορεί να γίνει οτιδήποτε», είναι το σλόγκαν της αφίσας, θέλοντας να αναδείξει το γεγονός ότι παρότι η Μέρκελ μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία, όπου η ελευθερία του λόγου ήταν περιορισμένη, τελικά έγινε δημοκρατικά εκλεγμένη ηγέτης της ενωμένης Γερμανίας.

«Δασκάλα, μηχανικός, νοσοκόμα ή πυροσβέστης, στη Γερμανία τα παιδιά μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν», ανέφερε η ανάρτηση του CDU στο Twitter.

Ob Lehrer, Ingenieurin, Altenpfleger oder Feuerwehrfrau – in Deutschland stehen Kindern alle Möglichkeiten offen. #fedidwgugl pic.twitter.com/oTtS3STFiY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ CDU αφίσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ