Aγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Μαργαρίτας: Party animal, φιλάνθρωπη και λάτρις των τεχνών - iefimerida.gr

Aγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Μαργαρίτας: Party animal, φιλάνθρωπη και λάτρις των τεχνών

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Party animal, μεγάλο πειραχτήρι, φανατική καπνίστρια, κομπλεξική με το ύψος της αλλά με πλήθος πιστών οπαδών και θαυμαστών που ωστόσο άφηνε άφωνους στο πέρασμά της.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την μικρότερη αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που δε δίσταζε να είναι ειλικρινής, να διαφωνεί δημόσια με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και να προκαλεί ερωτικές φαντασιώσεις στον Πάμπλο Πικάσο.

H πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν γνωστή για την υπεροπτική προσέγγισή της που πολλές φορές έκανε τους καλεσμένους της να τρέμουν στο πέρασμά της ενώ είχε αφήσει ακόμη και τον Μάρλον Μπράντο άφωνο. Ήταν συχνά καλεσμένη σε πάρτι, αλλά σπάνια μιλούσε με το πιο δημοφιλές άτομο στο δωμάτιο. Όταν κάποια στιγμή το έκανε, όπως στην περίπτωση της Twiggy, ρώτησε το όνομά της χωρίς να διστάσει να πει πως δεν είχε ιδέα ποια ήταν.

Αγνωστες πτυχές της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριγκίπισσα Μαργαρίτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ