Χωρίς αστικές συγκοινωνίες σήμερα η Αττική - iefimerida.gr

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες σήμερα η Αττική

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες σήμερα η Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειρόφρενο τραβούν και σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς συμμετέχουν στην απεργιά της ΓΣΣΕ ενόψει της ψηφοφορίας των μέτρων - σοκ στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός ενώ το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ποιοι απεργούν

Στην απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), γεγονός που σημαίνει ότι τα πλοία παρέμειναν δεμένα. Στην απεργία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) καλεί τα μέλη του σε αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα και σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας "για την πλήρη κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και την εξόντωση των γιατρών".

Συμμετοχή στο τριήμερο των κινητοποιήσεων δηλώνουν δάσκαλοι και καθηγητές. Σε λευκή απεργία στις επιμέρους υποχρεώσεις τους, όπως η επίδοση δικογραφιών και η φύλαξη γηπέδων, καλεί επίσης τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία μάλιστα ζήτησε την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ