Παγκόσμια πρωτοτυπία στη Θεσσαλονίκη: Eφτιαξαν θέσεις για κάδους σε ...διάβαση πεζών [εικόνες] - iefimerida.gr

Παγκόσμια πρωτοτυπία στη Θεσσαλονίκη: Eφτιαξαν θέσεις για κάδους σε ...διάβαση πεζών [εικόνες]

 Eφτιαξαν θέσεις για κάδους σε ...διάβαση πεζών στη Θεσααλονίκη/ Φωτογραφία: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι κάτοικοι και επισκέπτες που διέσχισαν τη διάβαση στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαπίστωσαν ότι η διάβαση των πεζών καταλήγει σε κάδους απορριμμάτων.

Η Θεσσαλονίκη κατέχει την παγκόσμια πατέντα, καθώς η αρμόδια αρχή φρόντισε να φτιάξει ειδική κατασκευή για τους κάδους απορριμμάτων πάνω σε διάβαση πεζών, κάνοντας αδύνατη τη διέλευσή τους.

Μάλιστα το θέμα ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», Κωνσταντίνος Ζέρβας στην προσωπική του σελίδα στο facebook , όπου ασκεί δριμεία κριτική στη διοίκηση Μπουτάρη και κάνει λόγο για «παγκόσμια πρωτοτυπία».

Μάλιστα στην ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά :«Γωνία Κομνηνών και Μητροπόλεως: Παγκόσμια πρωτοτυπία. Τοποθετήθηκαν οι κάδοι (με ειδική κατασκευή υποδοχής) στη διάβαση. Οι πολίτες να βρουν άλλα σημεία να περάσουν απέναντι. Ή και να απομακρυνθούν. (Όπως και οι ποδηλατόδρομοι από την παραλία). Στην πόλη μας θα κυκλοφορεί πλέον μόνο το παράλογο»

Παγκόσμια πρωτοτυπία στη Θεσσαλονίκη: Eφτιαξαν θέσεις για κάδους σε ...διάβαση πεζών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παγκόσμια πρωτοτυπία στη Θεσσαλονίκη: Eφτιαξαν θέσεις για κάδους σε ...διάβαση πεζών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ