Καλλιακμάνης: «Οχι» σε αυτούς που προσπάθησαν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν - iefimerida.gr

Καλλιακμάνης: «Οχι» σε αυτούς που προσπάθησαν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές προς το προεδρείο της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εκτοξεύει ο υποψήφιος για την Προεδρία, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Η συνδικαλιστική δράση πρέπει να είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη και αυτόνομη. Πώς είναι δυνατό το προεδρείο της ομοσπονδίας να απαγορεύει στα πρωτοβάθμια ανεξάρτητα σωματεία να κάνουν συναντήσεις με την φυσική και πολιτική ηγεσία χωρίς την συναίνεση του.
Αποσκοπούν με αυτόν τον τρόπο να ελέγξουν το συνδικαλιστικό κίνημα να το χειραγωγήσουν και να το καταστήσουν δέσμιο του δευτεροβάθμιου οργάνου έχοντας ως στόχο φυσικά μόνο και μόνο στην αλίευση ψήφων.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία, όπως προβλέπεται και από τον συνδικαλιστικό νόμο αλλά και από τα καταστατικά τους είναι ανεξάρτητα και έχουν την δυνατότητα να κάνουν παρεμβάσεις και συναντήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν.
Συνάδελφοι, όχι σε αυτούς που θέλουν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Θα προβούμε άμεσα σε ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας προκειμένου οι πόρτες να είναι ανοικτές χωρίς αποκλεισμούς. Η ανοχή στο άδικο έχει τελειώσει πάμε Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. για ένα αναγεννημένο συνδικαλιστικό κίνημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καλλιακμάνης ΠΟΑΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ