«Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι - iefimerida.gr

«Η βολίδα είναι μέσα στο χέρι του παιδιού» -Το περίεργο περιστατικό με τον πυροβολισμό μαθητή στο Γαλάτσι

Μέσα στο χέρι του 10χρονου η βολίδα /Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο χέρι του 10χρονου που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στο προαύλιο του σχολείου του στο Γαλάτσι βρίσκεται η βολίδα του όπλου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του μαθητή εξήγησε ότι ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι με αίματα στο χέρι.

Ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι' αυτό δεν ανησύχησε, ωστόσο τα παιδιά επέμεναν πως κάτι συνέβη καθώς άκουσαν ήχο σφαίρας κι έτσι εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα παιδιά διηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι συνέβη και πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν, ενώ κανένα δεν άκουσε ήχο πυροβολισμού.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο.

Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλάτσι παιδί σφαίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ