Ηθοποιός της σειράς « Grey's Anatomy» αποκάλυψε: Το 2015 μου είχαν βρει όγκο στον εγκέφαλο

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε χθες η αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτ Γουόλς, γνωστή για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Grey's Anatomy», καθώς διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο το 2015.

«Ήμουν συγκλονισμένη» δήλωσε η Γουόλς για τη στιγμή που οι γιατροί της αποκάλυψαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας. «Δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Η Γουόλς διαγνώσθηκε με μηνιγγίωμα. Μέσα σε τρεις ημέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Μετά την αφαίρεση του όγκου, οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ήταν καλοήθεις.

Τον Ιανουάριο του 2015, η Γουόλς άρχισε να νιώθει τα πρώτα συμπτώματα, με κυριότερο την εξάντληση. «Μπορούσα να πιω 5 φλιτζάνια καφέ και να μην ξυπνήσω» δήλωσε. Επίσης, δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί. Άρχισε να έχει προβλήματα ισορροπίας και έντονους πονοκεφάλους.

Κάποια στιγμή, ο τότε σύντροφός της θορυβήθηκε και την ώθησε να δει έναν νευρολόγο. «Μπορούσα να σκεφτώ λέξεις ή φράσεις, αλλά δεν μπορούσα να τις ολοκληρώσω» δήλωσε η Γουόλς.

Όταν εντέλει επισκέφθηκε το γιατρό, τον Ιούνιο του 2015, ο τελευταίος εντόπισε τον καλοήθη όγκο, που είχε μήκος πάνω από 5 εκατοστά και που πίεζε τον αριστερό μετωπιαίο λοβό.

Η ηθοποιός, παρόλο που είχε παίξει την Δρ. Άντισον Μοντγκόμερι στην τηλεοπτική σειρά «Grey's Anatomy», σοκαρίστηκε από τη διάγνωση αλλά και την ξαφνική αλλαγή ρόλου, αυτή την φορά από την πλευρά του ασθενούς.

Τα μηνιγγιώματα, τα οποία είναι πιθανότερο να εμφανιστούν σε γυναίκες, είναι συνήθως καλοήθη και αργά αναπτυσσόμενα. Οι γιατροί είπαν στην Γουόλς πως ο όγκος μπορεί να ήταν εκεί για λίγο ή και για πάνω από 10 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Γουόλς Grey's Anatomy όγκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ