Γέλια Μακρόν με Τραμπ -Ο Αμερικανός «ζήλεψε» την παρέλαση των Γάλλων, θέλει να κάνει το ίδιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Γέλια Μακρόν με Τραμπ -Ο Αμερικανός «ζήλεψε» την παρέλαση των Γάλλων, θέλει να κάνει το ίδιο [βίντεο]

Μακρόν και Τραμπ συναντήθηκαν στον ΟΗΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι ήταν ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ, στη μεταξύ τους συνάντηση στον ΟΗΕ, με τους δύο ηγέτες να γελούν αρκετές φορές, μιλώντας μπροστά στις κάμερες.

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στον Γάλλο ομόλογό του ουσιαστικά ότι... ζήλεψε την παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλλης- την οποία είχε παρακολουθήσει από κοντά- και για αυτό θέλει να προγραμματίσει κάτι ανάλογο και στις ΗΠΑ.

«Ηταν από τις σπουδαιότερες παρελάσεις που έχω δει. Εξαιτίας αυτών που είδα, ίσως κάνουμε κάτι ανάλογο στην Ουάσινγκτον, την 4η Ιουλίου», είπε ο Τραμπ και ο Μακρόν άρχισε να γελάει. «Το σκεφτόμαστε πραγματικά, για να δείξουμε τη στρατιωτική δύναμή μας», πρόσθεσε.

Pres. Trump said he's considering having a parade down Pennsylvania Avenue to show off "military strength" similar to France's Bastille Day. pic.twitter.com/A2g9R3jkyu

Ακόμη, ο Αμερικανός μίλησε με θερμά λόγια για τον Μακρόν, δηλώνοντας: «Κάνει εκπληκτική δουλειά στη Γαλλία, κάνει αυτό που πρέπει. Τον σέβονται οι Γάλλοι, αλλά και οι Αμερικανοί».

NOW: Pres. Trump meets with French President Emmanuel Macron at the United Nations pic.twitter.com/G3yp74iMrh

Από την πλευρά του, ο Μακρόν του δήλωσε ότι οι Γάλλοι είναι πολύ υπερήφανοι γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσαν το παρών στην παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλλης.

President Macron, in spirit of camaraderie, tells Pres. Trump "our people" were proud to have him and his wife visit on Bastille Day pic.twitter.com/I6oje597Wf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ