Παραδοχή Αχτσιόγλου: Υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας - iefimerida.gr

Παραδοχή Αχτσιόγλου: Υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας

 Ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας προανήγγειλε η Ε. Αχτσιόγλου / Φωτογραφία: (Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, από το βήμα της Βουλης, παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας και ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διαπραγματευθεί με τους δανειστές προκειμένου να φέρει βελτιωτική ρύθμιση.

«Για το επίπεδο των συντάξεων χηρείας, θα φέρουμε ρύθμιση που θα διευθετεί το ζήτημα, γιατί όντως υπάρχει πρόβλημα. Το κατανοούμε το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να το κατανοήσετε και εσείς ότι είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης. Το διαπραγματευόμαστε και δεσμευόμαστε ότι θα φέρουμε ρύθμιση» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Εργασίας

Η παραδοχή της Υπουργού Εργασιας έγινε μετά την ομιλία της Εύης Χριστοφιλοπούλου η οποία παρουσίασε αποδεικτικά καταβολής συντάξεων χηρείας όπου τα ποσά δεν ξεπερνούν 345 ευρώ. Η κ.Χριστοφιλοπούλου χαρακτήρισε αυτά τα ποσά ως ακραια αδικία που προκάλεσε ο νομός Κατρούγκαλου και κάλεσε την κ. Αχτσιογλου να την διορθώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συντάξεις χηρεία Βουλή ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ