Αγρια κόντρα Αδωνι-Καμμένου στη Βουλή -Για τα ψώνια του υπ. Αμυνας με τη Τζάγκουαρ στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Αδωνι-Καμμένου στη Βουλή -Για τα ψώνια του υπ. Αμυνας με τη Τζάγκουαρ στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποκάλυψη της εφημερίδας “Ελευθερία του τύπου” για τα ψώνια του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο με αυτοκίνητο Jaguar έφτασε σήμερα στη Βουλή μέσα από την σφοδρή αντιπαράθεση του Αδωνι Γεωργιάδη με τον κ. Καμμένο καθώς ο υπουργός άμυνας παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της πρεσβείας για να κάνει ψώνια.

Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση ο κ Γεωργιάδης είπε ερωνικά στον υπουργό Αμυνας:

“Ωραία πήγαν τα ψώνια στο Λονδίνο; Σας θαυμάσαμε με μία Jaguar. Μέτρησα 30 σακούλες, να μας πείτε τι πήρατε; Ενα γεμάτο πορτπαγκαζ είδα.”

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι το αυτοκίνητο ήταν υπηρεσιακό της πρεσβείας και με αυτό πήγε να αγοράσει για τα παιδιά του όπως είπε μία κούκλα Μπάρμπι και πρόσθεσε “πήγα να αγοράσω και ένα τηλεκατευθυνόμενο σκάφος σαν αυτό στο οποίο ήσασταν εσείς με τον Πρετεντέρη αλλά δεν είχε τέτοιο μοντέλο. Όσον αφορά το αυτοκίνητο έχετε κάνει βόλτες κι εσείς με αυτό όταν ήσασταν στο Λονδίνο”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε κατηγορώντας τον κ. Καμμένο ότι χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να κάνει ψώνια: “Στην προσπάθειά σας να δικαιολογηθείτε αποκαλύψατε ότι χρησιμοποιήσετε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για ψώνια. Τι θα λέγατε αν το κάναμε εμείς αυτό; Και η BMW του Βενιζέλου υπηρεσιακή ήταν αλλά σας ενοχλούσε ,τώρα που την έχετε εσείς στον ΣυΡιζΑ δε σας ενοχλεί.”

Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης απαντώντας στις παρατηρήσεις του υπουργού άμυνας περί ύφος του είπε: “Όταν είσαι ο Πάνος Καμμένος και έχεις πει όσα έχεις πει σ' αυτή τη Βουλή θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για τα περί ύφος. Μας λέγατε να καθίσουμε στα τέσσερα κι εσείς κάθεστε στα δεκατέσσερα δεν σας παίρνει ζητήστε συγγνώμη”

Ο κ. Καμμένος απαντώντας στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους λέγοντας πως καταλαβαίνει ότι ο κ.Γεωργιάδης θα πρέπει να υπηρετεί τα αφεντικά του και αναφέρθηκε στους κυρίους Μαρινάκη και Κουρτακη . “Βγάζετε πολιτικό μεροκάματο, άλλοι βγάζουν και οικονομικό μεροκάματο όπως ο κ. Βορίδης που είναι συνήγορος τους. Εγώ το αυτοκίνητο το πήρα για να πάω για μια ώρα για ψώνια ,εγώ δεν πάω στη Μύκονο ούτε κάθομαι στον Ναμμος σε ξαπλώστρες που κοστίζουν 3000 €.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη για να απαντήσει στα περί φουσκωτού με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

“Το φουσκωτό του Πρετεντέρη κοστίζει το ένα δεκατο των χρημάτων του δικού σας σκάφους. Το δικό σας κοστίζει μισό εκατομμύριο. Το να έχετε τέτοιο σκάφος και να κάνετε και υποδείξεις δείχνει το βαθμό της χυδαιότητα σας”.

Απαντώντας ο Π.Καμμένος είπε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως αν θέλει μπορεί να δώσει 500.000 ευρώ και να αγοράσει το σκάφος του. “Λυπάμαι που κάνετε πολιτική αντιπαράθεση με τιμές σκαφών. Από δω και πέρα η λάσπη και η συκοφαντία θα πληρώνεται με αγωγές”

Ο έντονος διάλογος μεταξύ των κυρίων Γεωργιάδη και Καμμένου έχει ως εξής:

  • Αδωνις Γεωργιάδης: «Σας θαυμάσαμε με την Jaguar και φορτωμένο με σακούλες από τα “Selfridges” του Λονδίνου. Αν «συλλαμβανόταν» ο Βενιζέλος για ψώνια στο Λονδίνο με τέτοια λιμουζίνα την ώρα που ο Σαρωνικός πλημμύριζε από την πετρελαιοκηλίδα θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο».
  • Πάνος Καμμένος: «Είστε ασυγκράτητος κ. Γεωργιάδη και περιφερόσασταν στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι θα με ρωτήσετε για την Jaguar γι αυτό και εγώ ήρθα προετοιμασμένος. Σας φέρνω χαρτί της Πρεσβείας που λέει ότι η Jaguar είναι υπηρεσιακό αυτοκίνητο και προσφέρεται σε όλους. Το είχατε χρησιμοποιήσει και εσείς. Πήγα να αγοράσω για τα παιδιά μου κούκλες Barbie. Ήθελα να πάρω και ένα σκάφος μινιατούρα για τον γιο μου σαν και αυτό που πήγατε βόλτα με τον Πρετεντέρη αλλά δεν βρήκα».
  • Αδωνις Γεωργιάδης: « Όταν προσπαθείς να λες διάφορες δικαιολογίες μπλέκεις περισσότερο. Δηλαδή μας είπατε ότι με το υπηρεσιακό ΙΧ της πρεσβείας πήγατε για ψώνια; Ξέρετε τι θα συνέβαινε αν το έκανε αντίπαλός σας. Και του Βενιζέλου η BMW ήταν υπηρεσιακή αλλά είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο. Βέβαια σήμερα την χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει πρόβλημα για εσάς… Κρατώ όμως ότι την ώρα που η πετρελαιοκηλίδα έπνιγε τον Σαρωνικό εσείς πήγατε με την υπηρεσιακή λιμουζίνα για ψώνια.
  • Πάνος Καμμένος: «Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάρετε το πολιτικό σας μεροκάματο από τον Μαρινάκη και τον Κουρτάκη. Κάποιοι βέβαια έχουν και κανονικό μεροκάματο όπως ο Βορίδης. Απορώ πως σας ανέχονται στην ΝΔ αλλά είστε επιλογή Μητσοτάκη. Μεταξύ δυο συναντήσεων πήγα με τα πόδια και ψώνισα για τα παιδιά μου και ήρθε το υπηρεσιακό ΙΧ και με πήρε. Εγώ δεν πάω στην Μύκονο ούτε σε ξαπλώστρες των 3 χιλιάδων ευρώ».
  • Αδωνις Γεωργιάδης: «Με μπερδεύετε με άλλον.Το φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη κοστίζει το 1/10 των χρημάτων του δικού σας σκάφους. Το δικό σας κοστίζει 450 χιλιάδες δολάρια γι αυτό μην μας κάνετε υποδείξεις».
  • Πάνος Καμμένος: «Κάνετε πολιτικές αντιπαραθέσεις με τιμές σκαφών, μπλέκοντας μανάδες, πατεράδες και παιδιά. Το ίδιο κάνουν και τα αφεντικά σας που απειλούν παιδιά και μανάδες. Λέγατε ότι ο πατέρας μου έχει offshore. Πέθανε από τον καημό του στα 85 του. Εσύ μετά παρακάλαγες να αποσύρω τις αγωγές».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ