«Ξεπουλάει» το λουκ της Ιβάνκα: Aμερικανίδες δίνουν έως και 50.000 δολάρια για να της μοιάσουν! - iefimerida.gr

«Ξεπουλάει» το λουκ της Ιβάνκα: Aμερικανίδες δίνουν έως και 50.000 δολάρια για να της μοιάσουν!

Ξεπουλά το λουκ της «απόλυτης Ιβάνκα»/ Φωτογραφία: Pablo Martinez Monsivais/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και 50.000 δολάρια είναι έτοιμες να διαθέσουν οι φανς της Ιβάνκα Τραμπ προκειμένου να της μοιράσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ενθέτου «Page 6» της εφημερίδας Νew York Post, ο πλαστικός χειρούργος Δρ. Νόρμαν Ρόουι υποστήριξε ότι πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες της Νέας Υόρκης που αναζητούν το λουκ της «απόλυτης Ιβάνκα» διαθέτοντας το ποσό των 50.000 δολαρίων για τις πιο προνομιούχες, που επιζητούν το απόλυτο λουκ, ή εναλλακτικά 40.000 δολάρια για μόνιμα επιθέματα ομορφιάς που θα τις κάνουν να μοιάζουν με την κόρη του Αμερικανού Προέδρου.

«Ποτέ πριν δεν είχα πελάτες που ζητούσαν να μοιάσουν στην Ιβάνκα. Αλλά από το καλοκαίρι του 2016 είχαμε περίπου 4 άτομα το μήνα, δηλαδή ένα την εβδομάδα, που ζητούσε να μεταμορφωθεί σε «απόλυτη Ιβάνκα».

Οι φανς της Πρώτης Κόρης αυξάνονται διαρκώς. Τόσο πολύ μάλιστα που εκθρονίζουν εκείνες που μέχρι πρότινος ζητούσαν την εικόνα της Κάιλι Τζένερ.

«Ίσως απλά να τους αρέσει η εμφάνιση, αλλά η Ιβάνκα είναι μία δυναμική, με αυτοπεποίθηση γυναίκα, μέλος της πρώτης αμερικανικής οικογένειας. Θέλουν να γίνουν Ιβάνκα; Ναι, βαθιά μέσα τους θέλουν» ισχυρίζεται ο χειρουργός.

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της Ιβάνκα δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τους Νεοϋορκέζος προεκλογικά, καθώς ποσοστό 79% ήταν ψηφοφόροι της Χίλαρι Κλίντον, η Ιβάνκα δεν περιορίζεται στις σκληρές πολιτικές γραμμές των ρεπουμπλικανών.

«Δε νομίζω ότι η πολιτική πειθώ έχει κάποιο ρόλο σε αυτό το ζήτημα. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το σεβασμό στην εμφάνιση και το στιλ της, δε νομίζω να έχει σχέση με το αν είναι ρεπουμπλικανή ή δημοκρατική».

Εξάλλου, την ομορφιά της Ιβάνκα είχε εκθειάσει και ο πατέρας της και πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντοναλντ Τραμπ, στο σόου του Howard Stern το 2004. «Ξέρεις ποιος είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο σύμφωνα με όλους; Και βοήθησα μάλιστα να δημιουργηθεί. Η Ιβάνκα. Η κόρη μου η Ιβάνκα. Είναι 1,83 εκατ. έχει το καλύτερο σώμα. Έβγαλε πολλά χρήματα σαν μοντέλο, απίστευτα ποσά» είχε προσθέσει ο περήφανος, για τα κάλλη της κόρης του, Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ πλαστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ