Ποτάμι για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Στα χέρια του καθηγητή Αλιβιζάτου οι αποφάσεις - iefimerida.gr

Ποτάμι για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Στα χέρια του καθηγητή Αλιβιζάτου οι αποφάσεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου κόμματος για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Μετά τις δηλώσεις Γεννηματά ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις που να διασφαλίζουν το αδιάβλητο, το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει την ανάγκη «να μήν στερήσουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να ψηφίσουν», τονίζοντας ότι οι αποφάσεις είναι στα χέρια της Επιτροπής Αλιβιζάτου».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Όλοι ενδιαφερόμαστε για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας. Και στον ίδιο βαθμό. Οι τεχνικοί διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει τρόπος διασφάλισής του. Θα ήταν λάθος λοιπόν να στερήσουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να ψηφίσουν. Σε τελική ανάλυση, ας αφήσουμε την υπόθεση στα χέρια της Επιτροπής, υπό τον καθηγητή Ν.Αλιβιζάτο, που είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβει τις αποφάσεις σταθμίζοντας με προσοχή όλα τα τεχνικά δεδομένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ