Ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς την Τετάρτη στο ΣΕΦ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς την Τετάρτη στο ΣΕΦ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο μεγάλο Σέρβος τενίστας και νούμερο «6» στην παγκόσμια κατάταξη, είναι λάτρης του μπάσκετ, αφού φροντίζει να παρακολουθεί πολλά ματς από κοντά και δη αυτά του Ερυθρού Αστέρα. Αυτή τη φορά θα αφήσει στην άκρη τη ρακέτα και θα πιάσει την πορτοκαλί μπάλα, προκειμένου να παίξει μπάσκετ προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Μάλιστα, όλη η «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρίσκεται στο ΣΕΦ την Τετάρτη προκειμένου να τιμήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει ένα «λαμπερό» φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του Σφαιρόπουλου και την... επίλεκτη ομάδα του «Ντούντα», προκειμένου ο Σέρβος κόουτς να πει οριστικά αντίο στους πάγκους.

Επίσης, στο ΣΕΦ θα βρεθούν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και ο Νίκος Ζήσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός φιλικό Τζόκοβιτς Ίβκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ