Η αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε την εθνικότητά της - iefimerida.gr

Η αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε την εθνικότητά της

Πηγή φωτό: Eurokinissi/ Βασίλης Κουτρουμάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ωστόσο, ένα από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου προκάλεσε την αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και του ΣΕΓΑΣ.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου μέσα από τα social media και θα ολοκληρωθεί στις 25 του μηνός. Η Ελληνίδα επικοντίστρια είναι μία από τις δέκα υποψήφιες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

RT to vote for Ekaterini Stefanidi as your female European Athlete of the Year!

Stefanidi cleared a 4.91m WL for the world title in London. pic.twitter.com/LfmN1RQ3QZ

Ωστόσο, ένας χρήστης έσπευσε να σχολιάσει πως η Ελληνίδα αθλήτρια τα τελευταία 10 χρόνια ζει στις ΗΠΑ, διερωτώμενος γιατί θα έπρεπε να θεωρείται Ευρωπαία.

the last decade she lives permanently in USA, why do you think she is European?

Το tweet αυτό προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τις αντιδράσεις των χρηστών του Τwitter, με την ίδια την αθλήτρια να απαντά: «Για να σκεφτώ... μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα το μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα;».

Για να σκεφτώ...μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσυ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα? https://t.co/1rE5Oz5Dpo

Θέση πήρε και ο ΣΕΓΑΣ, υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Στεφανίδη, γράφοντας: «Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι και το κάνει από μικρή ηλικία. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πώς μιλάμε για αυτήν».

Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι κ το κάνει από μικρή ηλικια. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε για αυτήν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ