Σαρκοζί: Πολύ μόνος ο Μακρόν, η Μπριζίτ μου είπε ότι πάντα με ψήφιζε! - iefimerida.gr

Σαρκοζί: Πολύ μόνος ο Μακρόν, η Μπριζίτ μου είπε ότι πάντα με ψήφιζε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσίασε τη γαλλική κοινή γνώμη η κίνηση του Εμανουέλ Μακρόν να καλέσει την περασμένη Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο τους δύο προκατόχους του, Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί, για να γιορτάσουν μαζί την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι.

«Κίνηση δημοκρατικής κομψότητας, αλλά σημάδι πολιτικής ευελιξίας» αποκάλεσαν την πρωτοβουλία Μακρόν τα γαλλικά ΜΜΕ και υπενθύμισαν ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Γάλλος πρόεδρος είχε ευχαριστήσει όλους τους προκατόχους του, κάνοντας ιδιαίτερα μνεία στον καθένα ξεχωριστά.

Σαρκοζί: Πολύ μόνος ο Μακρόν, η Μπριζίτ μου είπε ότι πάντα με ψήφιζε! | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα, ο Νικολά Σαρκοζί ήταν αυτός που εντυπωσιάστηκε περισσότερο από την κίνηση Μακρόν να τον εντάξει στη γαλλική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σαρκοζί βρήκε τον Μακρόν πολύ μόνο: «Τον ένιωσα πολύ μόνο», ήταν η παρατήρηση του Σαρκοζί μετά το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αντίθετα, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επαίνεσε την Μπριζίτ Μακρόν: «Είναι σούπερ. Μου είπε ότι με ψήφιζε όλη της τη ζωή!».

Μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν, ο Σαρκοζί πάντα μιλούσε με καλά λόγια για τον νέο πρόεδρο. «Ο Σαρκοζί δεν λέει ποτέ κακιά κουβέντα για τον Εμανουέλ Μακρόν (...)» είχε εξομολογηθεί ένας στενός συνεργάτης του στα τέλη Μαΐου 2017. Στις αρχές Ιουνίου 2017, πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Νικολά Σαρκοζί είχε προβλέψει: «Δεν είναι δυνατόν να τις κερδίσει ο Μακρόν. Αλλά αν τις κερδίσει, πρόκειται για ιδιοφυΐα και θα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρκοζί μακρον Μπριζίτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ