Οταν εφαρμόζονται οι νόμοι - Αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στον Ρούνεϊ για 2 χρόνια - iefimerida.gr

Οταν εφαρμόζονται οι νόμοι - Αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στον Ρούνεϊ για 2 χρόνια

Βαριά καμπάνα για τον Γουέιν Ρούνεϊ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τους μπελάδες που απέκτησε με την οικογένειά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ θα κληθεί να απέχει από την οδήγηση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, ο άσος της Έβερτον συνελήφθη από την αστυνομία γιατί σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει τρεις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο.

Δίπλα του δεν ήταν η γυναίκα του αλλά η 40χρονη Λάουρα Σίμπσον, η οποία αργότερα παραδέχθηκε πως πήγαιναν σπίτι της για να συνεχίσουν τη βραδιά.

Στην εκδίκαση της απόφαση, ο Γουέιν Ρούνεϊ παραδέχθηκε το σφάλμα του, ανέλαβε τις ευθύνες του ωστόσο δεν γλίτωσε το βάρος της ποινής.

Αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για 2 χρόνια, ένα έτος κοινωνικής εργασίας και 100 ώρες εργασίας αμισθί.

«Αντιλαμβάνομαι την πράξη μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες και ξέρω ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου και τους θαυμαστές μου... Έχω μετανιώσει για το τρομερό λάθος που έκανα» ανέφερε προς το δικαστήριο, μέσω και του δικηγόρου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ