Γιατί το φιλί της Νικόλ Κίντμαν και του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στα βραβεία Emmy σόκαρε το Ιντερνετ; - iefimerida.gr

Γιατί το φιλί της Νικόλ Κίντμαν και του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στα βραβεία Emmy σόκαρε το Ιντερνετ;

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο των Εmmy Awards, υπάρχει μια στιγμή που ακόμα «κάνει θόρυβο».

Χτες το βράδυ, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες σειρές και ερμηνείες ηθοποιών σε αυτές.

Στην 69η απονομή βραβείων, μεγάλος νικητής ήταν η σειρά Big Little Lies του ΗΒΟ η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο buzz με την πετυχημένη της προσέγγιση σε θέματα φεμινισμού, σεξισμού, ενδοοικογενειακής βίας και της οποίας είμαστε σε αναμονή για τη δεύτερη σεζόν.

Η σειρά πήρε το βραβείο «Καλύτερης μίνι-σειράς» ενώ η Nικόλ ΚΙντμαν, μια από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, τιμήθηκε με το βραβείο για τον Καλύτερο γυναικείο ρόλο σε τηλεταινία ή μίνι σειρά.

Ο 41χρονος ηθοποιός Alexander Skarsgard, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Κιντμαν, κέρδισε το βραβείο «Best Supporting Actor» για τη σειρά Big LIttle Lies.

Όταν το όνομά του ανακοινώθηκε, καθώς σηκώθηκε για να προσέλθει στη σκηνή, φίλησε στο μάγουλο τη Laura Dern η οποία η Νικόλ Κίντμαν, και αυτή που υποδύεται τη σύζυγό του, τον έπιασε γλυκά από το πρόσωπο και έφερε τα χείλη της πάνω στα δικά του.

Δες τη στιγμή που συζητήθηκε και πως σχολιάστηκε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ