Συναγερμός στο Παρίσι με αεροσκάφος της British Airways -Δεν επέτρεψαν την απογείωση λόγω απειλής [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Παρίσι με αεροσκάφος της British Airways -Δεν επέτρεψαν την απογείωση λόγω απειλής [εικόνες]

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, με αεροσκάφος της British Airways, αλλά τελικά αποδείχθηκε εσφαλμένος.

Αστυνομικοί και οχήματα της πυροσβεστικής περικύκλωσαν το αεροσκάφος που επρόκειτο να απογειωθεί στις 7:25 το πρωί του Παρισιού με προορισμό το Λονδίνο. Ομως, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι είχε διατυπωθεί απειλή.

Ενοπλοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε όλους τους επιβάτες, έγραψε στο Twitter ο Τζέιμς Αντερσον, που ήταν ανάμεσά τους. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και θα αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με άλλη πτήση.

Επειτα από ώρα, η αστυνομία τελικά έδωσε το «πράσινο φως» για την απογείωση του αεροσκάφους. Νωρίτερα, έγινε έρευνα για εκρηκτικά, αλλά δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό.

#URGENTE Evacúan #avión de British Airways en Charles de Gaulle #París "por amenaza directa" pic.twitter.com/W7gIBqwuhE https://t.co/SUkzXQcBip

#BREAKING: British Airways flight held at Paris airport, surrounded by police and fire vehicles, because of a security threat (PICS: @jsa) pic.twitter.com/dN2hDD1FYA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ British Airways Παρίσι αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ