Μολότοφ και χημικά στο Σύνταγμα - Τραυματισμοί και προσαγωγές - iefimerida.gr

Μολότοφ και χημικά στο Σύνταγμα - Τραυματισμοί και προσαγωγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη σώμα με σώμα στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ. Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή Φιλελλήνων και Όθωνος. Oι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Μία άλλη ομάδα κουκουλοφόρων με σφυριά και άλλα αντικείμενα έσπαγε τα μάρμαρα στην πλατεία και στη συνέχεια πετάει τα κομμάτια προς την πλευρά των αστυνομικών. Από τα επεισόδια έχει τραυματιστεί ένας διαδηλωτής. Στο σημείο έφτασε μια ομάδα του ΕΚΑΒ που προσέφερε στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα έναν διαδηλωτή τραυματισμένο. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές. Τα επεισόδια σημειώνονται στην κάτω πλευρά της πλατείας και όχι μοπροστά από το Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ