O απρόβλεπτος Τραμπ: Επέτρεψε σε 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου! [βίντεο]

Χωρίς αμφιβολία ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο άνθρωπος των εκπλήξεων.

Αυτή τη φορά η ενέργειά του δεν είχε, ευτυχώς, αρνητικές επιπτώσεις σε ανθρώπους ή κράτη αλλά τη βλέπει με συμπάθεια. Ο πρόεδρος επέτρεψε σε ένα 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου, αποδεχόμενος την επιθυμία του μικρού.

Ας δούμε πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Στις 2 Αυγούστου, καθώς οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις κυρώσεις στη Ρωσία μετά την ανάμειξή του στις εκλογές του 2016, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου έλαβε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο Trump από τον Φρανκ Γκιάτσιο, έναν 10χρονο (τότε) με ένα ασυνήθιστο αίτημα: Ήθελε να κόψει το χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου. «Αν και είμαι μόνο 10, θα ήθελα να δείξω στο έθνος αυτό που οι νέοι σαν εμένα είναι έτοιμοι», έγραψε ο Φρανκ.

Την Παρασκευή η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Ο 11χρονος φόρεσε τα γυαλιά ασφαλείας και τα γάντια για την κηπουρική και έβαλε μπρος τη μηχανή. Ο Φρανκ Γκιάτσιο μάλιστα ήταν τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά που δεν είδε τον πρόεδρο μέχρι να βρεθεί δίπλα του.

«Αυτό είναι το πραγματικό μέλλον της χώρας, είμαστε τυχεροί», δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ. «Ίσως να γίνει και πρόεδρος κάποια μέρα». Φυσικά ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ανεβάσε και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter:

Frank “FX” Giaccio-
On behalf of @FLOTUS Melania & myself, THANK YOU for doing a GREAT job this morning! @NatlParkService gives you an A+! pic.twitter.com/135DxuapUI


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ