O απρόβλεπτος Τραμπ: Επέτρεψε σε 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου! [βίντεο] - iefimerida.gr

O απρόβλεπτος Τραμπ: Επέτρεψε σε 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου! [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς αμφιβολία ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο άνθρωπος των εκπλήξεων.

Αυτή τη φορά η ενέργειά του δεν είχε, ευτυχώς, αρνητικές επιπτώσεις σε ανθρώπους ή κράτη αλλά τη βλέπει με συμπάθεια. Ο πρόεδρος επέτρεψε σε ένα 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου, αποδεχόμενος την επιθυμία του μικρού.

Ας δούμε πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Στις 2 Αυγούστου, καθώς οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις κυρώσεις στη Ρωσία μετά την ανάμειξή του στις εκλογές του 2016, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου έλαβε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο Trump από τον Φρανκ Γκιάτσιο, έναν 10χρονο (τότε) με ένα ασυνήθιστο αίτημα: Ήθελε να κόψει το χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου. «Αν και είμαι μόνο 10, θα ήθελα να δείξω στο έθνος αυτό που οι νέοι σαν εμένα είναι έτοιμοι», έγραψε ο Φρανκ.

O απρόβλεπτος Τραμπ: Επέτρεψε σε 11χρονο αγόρι να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Την Παρασκευή η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Ο 11χρονος φόρεσε τα γυαλιά ασφαλείας και τα γάντια για την κηπουρική και έβαλε μπρος τη μηχανή. Ο Φρανκ Γκιάτσιο μάλιστα ήταν τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά που δεν είδε τον πρόεδρο μέχρι να βρεθεί δίπλα του.

«Αυτό είναι το πραγματικό μέλλον της χώρας, είμαστε τυχεροί», δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ. «Ίσως να γίνει και πρόεδρος κάποια μέρα». Φυσικά ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ανεβάσε και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter:

Frank “FX” Giaccio-
On behalf of @FLOTUS Melania & myself, THANK YOU for doing a GREAT job this morning! @NatlParkService gives you an A+! pic.twitter.com/135DxuapUI


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ