Τελικά έχει «καλή» και «κακή» πλευρά το αλουμινόχαρτο; - iefimerida.gr

Τελικά έχει «καλή» και «κακή» πλευρά το αλουμινόχαρτο;

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε από εκείνους που μαγειρεύουν, τότε θα έχετε παρατηρήσει πως το αλουμινόχαρτο έχει δύο διαφορετικές πλευρές. Η μία είναι πιο λαμπερή και η άλλη πιο θαμπή.

Κάποιοι προτιμούν τη μία και κάποιοι την άλλη και πολλοί έχουν αναρωτηθεί εάν τελικά υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Αν παραδείγματος χάρη η μία αντανακλά περισσότερη θερμότητα ή είναι καλύτερη στο ψήσιμο.

Το... θέμα φαίνεται πως έχει απασχολήσει και το Reynold’s Kitchen εξηγεί τι ακριβώς «παίζει». Οπως σημειώνει, και οι δύο πλευρές είναι ίδιες, με τη διαφορά «λαμπρού-θαμπού» να μην έχει καμία σχέση με το μαγείρεμα.

Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο απ’ όποια πλευρά θέλετε και αν το ερώτημα σας είχε απασχολήσει να το έχετε απαντήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλουμινόχαρτο πλευρές μαγείρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ