Αυτή τη σκηνή «έκοψαν» από τα «Φιλαράκια» -Ενας γάμος που πολλοί δεν είδαν [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή τη σκηνή «έκοψαν» από τα «Φιλαράκια» -Ενας γάμος που πολλοί δεν είδαν [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @friends.tv
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ξέρουμε με το μικρό τους όνομα και είναι οι τύποι που μας κράταγαν και μας κρατούν παρέα τα σαββατοκύριακα. Είναι η πιο διάσημη παρέα σε όλο τον κόσμο, άλλωστε.

Ο λόγος για τα «Φιλαράκια» που είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μας κάνουν ακόμα να παρακολουθούμε τις ζωές τους.

Μπορεί οι βασικοί ρόλοι να αγαπήθηκαν απ’ όλους, ωστόσο, υπήρχαν και άλλοι μικρότεροι βασικοί ήρωες που είχαν το δικό τους κοινό.

Πολλοί θυμόμαστε τον μικρό Μπεν, την πρώτη σύζυγο του Ρος, Κάρολ, και τη σύντροφό της Σούζαν.

Carol and Susan from #Friends haven't aged a DAY! #FriendsFest pic.twitter.com/2qOsuA5CHM

Η Τζέιν Σιμπέτ και η Τζέσικα Χεχτ, που ενσάρκωσαν τις δύο ηρωίδες, βρέθηκαν στην εκπομπή Lorraine on ITV και αποκάλυψαν πως ο γάμος των χαρακτήρων τους προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα να κοπεί σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Ετσι, πολλοί δεν είδαν τον γάμο της Σούζαν και της Κάρολ.

«Ηταν ο πρώτος γάμος λεσβιών που έπαιξε στην τηλεόραση και εμποδίστηκε από μερικούς», δήλωσε η Σίμπετ, όπως σημειώνει ο Independent και προσθέτει: «Ωστόσο, όλα πήγαν καλά, καθώς το θέμα βρέθηκε στον Τύπο επειδή το μπλόκαρα. Μάλιστα, κερδίσαμε και βραβείο γι’ αυτό».

Η περιβόητη σκηνή:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλαράκια κομμένη σκηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ