Η Πάρις Τζάκσον κάνει κάμπινγκ και γίνεται ένα με τη φύση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάρις Τζάκσον κάνει κάμπινγκ και γίνεται ένα με τη φύση [εικόνες]

Instagram/ParisJackson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην έρημο, η κόρη του Βασιλιά της ποπ έχει μοιραστεί πλούσιο υλικό από το road trip της.

Έχει δηλώσει ότι αγαπάει και έχει αποδεχτεί τις ατέλειες της, έχει πολλά τατουάζ, αφήνει τις τρίχες να μεγαλώνουν φυσικά πάνω στο σώμα της τόσο στις μασχάλες, όσο και στα πόδια της (μάλιστα εμφανίστηκε έτσι στα Mtv Video Music Awards για να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό) και αδιαφορεί για τα δηκτικά σχόλια που δέχεται για την τριχοφυία της.

Ο τρόπος ζωής της, φαινομενικά, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που κάνουν τις συνομίληκες της ενζενί του Χόλιγουντ. Κι ενώ έχει ενστερνιστεί μια πιο εναλλακτική φιλοσοφία ζωής σε πιο ήρεμους τόνους, ταυτόχρονα φροντίζει να κρατά και μια ισορροπία με τα φώτα της δημοσιότητας τα οποία και στρέφει προς τα πάνω της για να περάσει body positive ή μηνύματα κατά του ρατσισμού.

H Πάρις Τζάκσον, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται σε νέες πνευματικές αναζητήσεις ενώ ο νέος της στόχος είναι να έρθει σε πλήρη αρμονία με τη φύση.

Αυτή τη φορά λοιπόν, στρέφει όλα τα βλέμματα για άλλη μια φορά πάνω της καταγράφοντας λεπτομερώς το road trip που κάνει αυτή τη στιγμή μαζί με μια φίλη της, στο Joshua Tree της California, μια απέραντη έκταση ερήμου, δυτικά του Λος Άντζελες όπου έχει πάει για να έρθει πιο κοντά με την εσωτερικότητα της.

Δες το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις στιγμές της Πάρις Τζάκσον στην έρημο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρις Τζάκσον κάμπινγκ road trip
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ