Φεύγει από την κυβέρνηση και καταψηφίζει τα μέτρα ο Καρατζαφέρης; - iefimerida.gr

Φεύγει από την κυβέρνηση και καταψηφίζει τα μέτρα ο Καρατζαφέρης;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντείνονται οι φήμες ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αποφασίσει να αποσύρει τους βουλευτές του από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και να καταψηφίσει τα μέτρα για τη νέα δανειακή σύμβαση, την Κυριακή στη Βουλή.

Ο κ. Καρατζαφέρης που ζήτησε ακρόαση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια σήμερα το μεσημέρι, φέρεται να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο σκεπτικισμό τη συνέχιση της στρατηγικής που τον φέρει να χάνει σημαντικό μέρος της εκλογικής του απήχησης στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Από την άλλη μεριά όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα καθώς τρία από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης του έχουν δηλώσει ότι προτίθενται να υπερψηφίσουν όλα τα μέτρα που έχουν προκύψει από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ως συνέπεια των απαιτήσεων της Τρόικα, για να εξασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από το απόγευμα της Τετάρτης έχει φροντίσει να κρατά αμφίσημη στάση μέσω δηλώσεων, απαγγελιών και χρησμών προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ