Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν μήνα μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών που έδειχναν την Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια χέρι-χέρι στα σοκάκια της Πάτμου, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παρουσίαση του νέου αρώματος γνωστού οίκου, σε πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας, και απέφυγε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, προφανώς για να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή. Η Τζένη φορούσε ένα εξώπλατο φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, ενώ, όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» προβάλλοντας τα σχετικά πλάνα, πέρασε όλο το βράδυ συνομιλώντας με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και την παρέα του.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ