Χάιντι Κλουμ-Βίτο Σνάμπελ: Χωρίζουν μετά από τρία χρόνια σχέσης; - iefimerida.gr

Χάιντι Κλουμ-Βίτο Σνάμπελ: Χωρίζουν μετά από τρία χρόνια σχέσης;

Η Χάιντι Κλουμ και ο Βίτο Σνάμπελ /Φωτογραφία: apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάιντι Κλουμ και Βίτο Σνάμπελ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 μετά τον χωρισμό του σούπερμοντελ από το σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν. Εκτοτε το ζευγάρι ήταν αχώριστο.

Ο έρωτας τους απασχόλησε πολύ τους παπαράτσι, αφού έβαλε φωτιά σε παραλίες ανά τον κόσμο, σε κερκίδες γηπέδων και σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Βίτο Σνάμπελ φαινόταν να έχει πάρει το μυαλό της Γερμανίδας καλλονής και χωρίς να υπολογίζουν ποτέ σχεδόν τα αδιάκριτα βλέμματα, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν αδιάκοπα, αγγίζονταν παιχινιδιάρικα και προκλητικά.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2017 είχαν επισκεφτεί το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, όπου απόλαυσαν μέρος των διακοπών τους με άκρως χαλαρή και θετική διάθεση. Ολα έμοιαζαν να είναι τόσο ρομαντικά και υπέροχα στη σχέση τους, η οποία μετρούσε πια τρία χρόνια πάθους.

Διαβάστε περισσότερα για την κρίση στη σχέση της Χάιντι Κλουμ με τον Βίτο Σνάμπελ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάιντι Κλούμ Βίτο Σνάμπελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ