Η συγκινητική αντίδραση σερβιτόρου μόλις πελάτης τού δίνει φιλοδώρημα 300 δολάρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκινητική αντίδραση σερβιτόρου μόλις πελάτης τού δίνει φιλοδώρημα 300 δολάρια [βίντεο]

To βίντεο με τον σερβιτόρο έχει γίνει viral
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνει αυτό το βίντεο που δείχνει πως ένας πελάτης αποφάσισε να βοηθήσει τον σερβιτόρο σε ένα κατάστημα, ο οποίος έχει μία πολύ κακή μέρα.

Προκαλώντας συγκίνηση σε όποιον το βλέπει , ο πρωταγωνιστής του βίντεο αποφάσισε να πληρώσει τον λογαριασμό του και να δώσει ακόμη 100 δολάρια στον σερβιτόρο, αφού ο ίδιος του εκμυστηρεύτηκε πως είχε μία «σκληρή» μέρα.

Η αντίδραση του νεαρού μόλις διαπίστωσε πως θα πάρει 100 δολάρια επιπλέον είναι τουλάχιστον συγκινητική με τον ίδιο να λέει με δάκρια στα μάτια «Μόλις πληρώσατε το αυτοκίνητό μου κύριε».

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο νεαρός δίνει μία αγκαλιά στον άνδρα που τον βοήθησε και εκείνος καταλαβαίνοντας πόσο ανάγκη τα έχει... του δίνει ακόμη 200 δολάρια. Σίγουρα μία μέρα που θα θυμάται για πάντα ο νεαρός σερβιτόρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερβιτόρος πελάτης viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ