«Γκάζια» του Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού – Ποιοι γλίτωσαν τις φωνές - iefimerida.gr

«Γκάζια» του Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού – Ποιοι γλίτωσαν τις φωνές

Εξαλλος με τα λάθη των παικτών ο Μπέσνικ Χάσι / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την κακή εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού, ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του σε έντονο ύφος με παρατηρήσεις σχεδόν σε όλους.

Αυτοί που γλίτωσαν από τον εκνευρισμό του Χάσι ήταν οι Ζντιέλαρ και Πάρντο στους οποίους οφείλεται και η μεταμόρφωση του δευτέρου ημιχρόνου.

Με την ατάκα «Τι είναι αυτά που κάνατε;» ο Χάσι προσπάθησε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τα λάθη που έγιναν ενώ δεν έλειψε η απαραίτητη χρήση βίντεο από το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ.

Ο 45χρονος προπονητής αφού μίλησε σε υψηλούς τόνους προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει το σύνθημα της επόμενης μέρας «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να πάμε παρακάτω. Όλοι φταίμε για αυτό που έγινε. Εμείς φέραμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση, εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν μερικά από τα λόγια του Αλβανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Σπόρτινγκ μπεσνικ χασι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ