Στις πληγείσες από την πετρελαιοκηλίδα περιοχές ο Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Στις πληγείσες από την πετρελαιοκηλίδα περιοχές ο Μητσοτάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό θα επισκεφτεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής θα επισκεφθεί στις 12:00 το Φάληρο, τον Άλιμο, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα καταθέσει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ χθες με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση την οποία είχε κατηγορήσει για αδιαφορία.

Η προγραμματισμένη για τις 12:00 συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα μετατεθεί για κάποια στιγμή αργότερα μέσα στη μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ