Η Kristen Stewart μιλά για το ολοκαίνουργιο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Στα παρασκήνια του σποτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Kristen Stewart μιλά για το ολοκαίνουργιο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Στα παρασκήνια του σποτ [βίντεο]

Gabrielle Chanel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και λίγες ημέρες στα ράφια της αγοράς κυκλοφορεί για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια, ένα ολοκαίνουργιο άρωμα από τη Chanel. Το όνομά του Gabrielle. Gabrielle Chanel.

Το Gabrielle Chanel είναι ένα άρωμα λουλουδάτο αλά Chanel. Ενα άρωμα δυνατό, με έντονη προσωπικότητα, φλοράλ, αλλά φλοράλ όπως ξαναείπαμε με τον τρόπο που θα ανέμενε κανείς από το γαλλικό οίκο. Ενα άρωμα μεθυστικό, εθιστικό (θες συνέχεια να το μυρίζεις), πολυτελές με το οποίο ο γαλλικός οίκος τιμά την ιδρύτριά του, καθώς η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη σ'αυτήν. Την Gabrielle Chanel την οποία όλη η υφήλιο γνωρίζει απλά ως... Coco.

Η Kristen Stewart μιλά για το ολοκαίνουργιο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Στα παρασκήνια του σποτ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

@Chanel

Λίγες ημέρες πριν την άφιξή του στην αγορά, πριν την 1η Σεπτεμβρίου δηλαδή, η Chanel σύστησε το καινούριο της άρωμα σε όλους μας μέσω του σποτ που δημιουργήθηκε για αυτό, με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart η οποία... βγαίνει από το κουκούλι, τρέχει και σπάει τον τοίχο σε μια προσπάθεια να κατακτήσει την ελευθερία και την υπόσχεση της νέας αυγής που υπάρχει στην άλλη πλευρά, υπό την καθοδήγηση του Ringan Ledwidg.

Η Kristen Stewart, η ενσάρκωση της νέας εκδοχής της Gabrielle Chanel, φυσικά δεν ήταν μια επιλογή τυχαία. Αντίθετα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστό πρόσωπο για το συγκεκριμένο ρόλο: Ελεύθερο πνεύμα και η ίδια, αντισυμβατική, με ιδιαίτερη ομορφιά, δυναμική, αποφασιστική, συγκεντρώνει όλα όσα πρεσβεύει η Chanel από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός μας καλεί σε ένα ταξίδι στις νότες αλλά και το χαρακτήρα του Gabrielle Chanel και μιλά στην Caroline de Maigret (πρωταγωνίστησε στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας Chanel's Gabrielle, το δεύτερο προϊόν με το οποίο ο γαλλικός οίκος τιμά φέτος την ιδρύτριά του) για το νέο άρωμα το οίκου, την διαδικασία των γυρισμάτων και την ακτιβιστική δράση της Αμερικανίδας ηθοποιού σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο break των γυρισμάτων.

Η Kristen Stewart μιλά για το ολοκαίνουργιο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Στα παρασκήνια του σποτ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

@Chanel

H Kristen Stewart περιγράφοντας τη διαδικασία των γυρισμάτων υποστηρίζει ότι το διαφημιστικό φιλμ είναι γεμάτο δράση. Είναι τολμηρό, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Κι αν και ένιωθε αρκετά ντροπαλή πριν τα γυρίσματα, μόλις αυτά ξεκίνησαν, η ντροπή εξαφανίστηκε.

«Νόμιζα ότι θα σπάσεις τη μέση σου στην πραγματικότητα», σχολιάζει με χιούμορ η Caroline de Maigret, αναφερόμενη σε μια σκηνή κατά την οποία η Kristen Stewart τεντώνει το πόδι της πέρα από το σώμα της.

Μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα σταρ του κινηματογράφου παραδέχεται ότι είναι μια γυναίκα που δεν βάζει όρια και συμπληρώνει πως το άρωμα Gabrielle Chanel είναι εμπνευσμένο από την ίδια την ιδρύτρια του οίκου.

«Gabrielle είναι το πραγματικό όνομα της, πριν βρει την Coco. Είναι το πρώτο νέο άρωμα που λανσάρει ο οίκος μετά από 15 περίπου χρόνια», εξηγεί.

Πριν το τέλος του αποκαλυπτικού βίντεο, η Kristen Stewart μιλάει για την ακτιβιστική της δράση.

«Θέλω να κάνω πράγματα που έχουν κάποιο σκοπό, που είναι τίμια. Θέλω να σταματήσω το θόρυβο. Ο μόνος λόγος που η τέχνη υπάρχει είναι επειδή πρέπει να πεις όλα αυτά τα πράγματα για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αν το αισθάνεσαι, κάνε το τώρα!»

Η Caroline de Maigret συνομίλησε και με τον σκηνοθέτη του διαφημιστικού φιλμ για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel, Ringan Ledwidge, ο οποίος μιλάει για την πρωταγωνίστρια του φιλμ αλλά και τα γυρίσματα.

«Οταν έρχεται στο γύρισμα (σ.σ. η Kristen Stewart) είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Πήγε ένα βήμα πιο πέρα από ό,τι φανταζόμουν. Είναι καταπληκτική. Οταν έμαθα ότι η Kristen θα είναι πρωταγωνίστρια, σκέφτηκα ότι αυτό είναι μια ευκαιρία για να κάνω κάτι ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο. Ως σκηνοθέτης αυτό είναι που με ενθουσιάζει και με κάνει να ξεχνάω τα πάντα. Ολο αυτό που ήθελα να εκφράσω μέσα από το φιλμ ήταν η απελευθέρωση. Ενα παγκόσμιο μήνυμα για τις γυναίκες», λέει ο Ringan Ledwidge.

Δείτε το δεύτερο behind the scenes video του οίκου Chanel για το νέο δυναμικό και θηλυκό άρωμα Gabrielle Chanel:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chanel Gabrielle Chanel άρωμα Chanel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ