Συναγερμός και στον Αγιο Κοσμά -Εντοπίστηκε πετρελαιοκηλίδα 400 τ.μ. - iefimerida.gr

Συναγερμός και στον Αγιο Κοσμά -Εντοπίστηκε πετρελαιοκηλίδα 400 τ.μ.

Προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η ρύπανση. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της ρύπανσης από πετρελαιοειδή στο Σαρωνικό, καθώς μετά τη Φρεαττύδα και την Πειραϊκή, πετρελαιοκηλίδα μεγέθους 400 τ.μ. εντοπίστηκε κοντά στην ακτή του Αγίου Κοσμά.

Την ίδια στιγμή, τα σκάφη απορρύπανσης συνεχίζουν τις προσπάθειες να αντιμετωπίσουν τη ρύπανση που δημιουργήθηκε στα Σελήνια και την Κυνοσούρα της Σαλαμίνας, μετά τη βύθιση του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Ίδιες προσπάθειες καταβάλλονται και στη Φρεαττύδα και την Πειραϊκή.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της ρύπανσης, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες απάντλησης καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, στις δεξαμενές του οποίου βρίσκονται 2.570 τόνοι καύσιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ