Ο Πολάκης ξανά κατά της Eldorado: Η Ελλάδα δεν είναι αποικία να κάνει ό,τι θέλει ένας CEO

Επιμένει στη «γραμμή Καρανίκα» ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, που εξαπέλυσε για άλλη μια φορά «πυρά» εναντίον της Eldorado ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είναι «αποικία» για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε διευθύνων σύμβουλος.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, διαμήνυσε επίσης ότι η καναδική εταιρία θα πρέπει να τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις αλλιώς «ώρα καλή στην πλώρη του κι αέρας στα πανιά του»!

«Ουρλιάξτε όσο θέλετε για την Ελ Ντοράντο. Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε αλλά δεν είναι αποικία για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO. Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παραγωγής ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ) ή αλλιώς ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, που στη συνέχεια της ανάρτησής του πανηγυρίζει για ζητήματα του υπουργείου Υγείας και επιτίθεται στα ΜΜΕ.

«Ή τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, ή ώρα καλή...»

Λίγες ώρες μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του συμβούλου στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα – ο οποίος έστειλε «στα τσακίδια» την Eldorado- o κ. Πολάκης είχε ταχθεί στο πλευρό του και με άλλη ανάρτηση.

«Πιάσε μια El Dorado γιατί μας έχει πάει μονότερμα ο Τσίπρας μια βδομάδα με Μακρόν και ΔΕΘ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και συνέχισε: «ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ!!!
Εμεις ΔΕΝ κάνουμε ντιλς αρα ΔΕΝ εκβιαζόμαστε ....
Η τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές,η ώρα καλή .....»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Eldorado ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ