Ο Πολάκης ξανά κατά της Eldorado: Η Ελλάδα δεν είναι αποικία να κάνει ό,τι θέλει ένας CEO - iefimerida.gr

Ο Πολάκης ξανά κατά της Eldorado: Η Ελλάδα δεν είναι αποικία να κάνει ό,τι θέλει ένας CEO

Με νέα ανάρτηση στο Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει στη «γραμμή Καρανίκα» ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, που εξαπέλυσε για άλλη μια φορά «πυρά» εναντίον της Eldorado ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είναι «αποικία» για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε διευθύνων σύμβουλος.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, διαμήνυσε επίσης ότι η καναδική εταιρία θα πρέπει να τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις αλλιώς «ώρα καλή στην πλώρη του κι αέρας στα πανιά του»!

«Ουρλιάξτε όσο θέλετε για την Ελ Ντοράντο. Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε αλλά δεν είναι αποικία για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO. Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παραγωγής ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ) ή αλλιώς ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, που στη συνέχεια της ανάρτησής του πανηγυρίζει για ζητήματα του υπουργείου Υγείας και επιτίθεται στα ΜΜΕ.

Ο Πολάκης ξανά κατά της Eldorado: Η Ελλάδα δεν είναι αποικία να κάνει ό,τι θέλει ένας CEO | iefimerida.gr 0

«Ή τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, ή ώρα καλή...»

Λίγες ώρες μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του συμβούλου στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα – ο οποίος έστειλε «στα τσακίδια» την Eldorado- o κ. Πολάκης είχε ταχθεί στο πλευρό του και με άλλη ανάρτηση.

«Πιάσε μια El Dorado γιατί μας έχει πάει μονότερμα ο Τσίπρας μια βδομάδα με Μακρόν και ΔΕΘ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και συνέχισε: «ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ!!!
Εμεις ΔΕΝ κάνουμε ντιλς αρα ΔΕΝ εκβιαζόμαστε ....
Η τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές,η ώρα καλή .....»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Eldorado ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ