Ιβάνα Τραμπ: Γιατί δεν δέχθηκα την πρόταση του Ντόναλντ να γίνω πρέσβειρα στην Τσεχία - iefimerida.gr

Ιβάνα Τραμπ: Γιατί δεν δέχθηκα την πρόταση του Ντόναλντ να γίνω πρέσβειρα στην Τσεχία

Πολύ κουραστική η δουλειά της πρέσβειρας για την Ιβάνα Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Andy Kropa)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνα Τραμπ θα μπορούσε να είναι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Τσεχία, αλλά δεν ήθελε να αλλάξει τρόπο ζωής, ούτε να δουλεύει πολλές ώρες.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος της είπε για τη συγκεκριμένη θέση «Ιβάνα, αν τη θέλεις σου τη δίνω».

Γιατί όμως η ίδια την απέρριψε τελικά; «Θα ήμουν τέσσερα χρόνια στην Πράγα, οπότε αντίο Μαϊάμι, αντίο Νέα Υόρκη την άνοιξη και το φθινόπωρο και αντίο Σεν Τροπέ το καλοκαίρι», εξήγησε μιλώντας στη New York Post.

Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου- η οποία γεννήθηκε στην πρώην Τσεχοσλοβακία- τόνισε ότι της αρέσει να κάνει ό,τι θέλει, ενώ δεν την ενθουσίαζε η ιδέα να εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Μου αρέσει η ελευθερία μου και θέλω να κάνω ό,τι επιθυμώ. Να πηγαίνω όπου θέλω, με όποιον θέλω. Δεν έχω ανάγκη το πρεστίζ και είναι μία δουλειά που την κάνεις όλη μέρα».

Πάντως, η Ιβάνα Τραμπ είναι σίγουρη πως θα ήταν εξαιρετική πρέσβειρα, γιατί μπορεί να διαπραγματευτεί, όπως είπε. Αλλά «είναι πολλή δουλειά, οπότε αρνήθηκα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλιότερο δημοσίευμα της New York Post, τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την εκλογική νίκη του Τραμπ, η πρώην σύζυγός του δήλωνε ότι θα του ζητούσε να την κάνει πρέσβειρα στην Τσεχία.

«Κατάγομαι από εκεί, μιλάω τη γλώσσα και όλοι με ξέρουν», έλεγε τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνα Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ πρέσβειρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ