Αντεθνικά μηνύματα από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΠΑΟΚ -Τον διώχνει η ομάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντεθνικά μηνύματα από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΠΑΟΚ -Τον διώχνει η ομάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανόητη χρήση των social media δεν έκανε καλό σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μάλιστα, ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η ανάρτηση ποδοσφαιριστή της Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης με αποδέκτη τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Καραγιάννη να γραφει: «Μπουγάτσες Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ. Βου, Βου, Βούλγαροι…», ανέφερε στο ποστάρισμά του στο Instagram προκαλώντας την έντονη αντίδραση.

Αντεθνικά μηνύματα από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΠΑΟΚ -Τον διώχνει η ομάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Θέση στο θέμα που προέκυψε με ανάρτηση ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 με τα μηνύματά του κατά του ΠΑΟΚ πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι σέβεται απόλυτα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε ενέργεια που προσβάλει την ομάδα θα τιμωρείται παραδειγματικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.»

Σε αυτή δεν δηλώνει ξεκάθαρα ότι τιμωρεί τον νεαρό παίκτη, διώχνοντάς τον από την ομάδα. Ωστόσο είναι γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ο λογαριασμός είναι του ποδοσφαιριστή. Τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα.

Σε υποκλοπή του λογαριασμού του αποδίδει την ανάρτηση με τα αντεθνικά συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Γιώργου Καραγιάννη:

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής, παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ @paok_fc και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».

Αντεθνικά μηνύματα από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΠΑΟΚ -Τον διώχνει η ομάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ