Επικός Ερίκ Αμπιντάλ: Συστήνεται ως «Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Επικός Ερίκ Αμπιντάλ: Συστήνεται ως «Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενέθλια είχε τη Δευτέρα ο Ερίκ Αμπιντάλ καθώς έκλεισε τα 38 χρόνια του.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπορεί να σταμάτησε την καριέρα του από την ομάδα του Πειραιά τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά έχει πόστο στην ΠΑΕ και πολλούς φίλους που του ευχήθηκαν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς δημοσίευσε στο instagram ένα απίστευτο video από την εποχή που ο Γάλλος αμυντικός αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους» και έχει πολύ... γέλιο.

Σε αυτό το απόσπασμα ο Αμπιντάλ συστήνεται ως «Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα», σε άπταιστα ελληνικά και χωρίς να κάνει σαρδάμ!

Χρόνια πολλά τεράστιε (αθλητή και άνθρωπε) Ερίκ Αμπιντάλ @lavavi1220 Αξέχαστες στιγμές σε σκηνοθεσία αν θυμάμαι καλά του Παύλου! #abidal #olympiacos #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Karapapas (@karapapas) στις

Ο Κώστας Καραπαπάς συνόδευσε το video γράφοντας «Χρόνια πολλά τεράστιε (αθλητή και άνθρωπε) Ερίκ Αμπιντάλ. Αξέχαστες στιγμές σε σκηνοθεσία αν θυμάμαι καλά του Παύλου!».

Δείτε το απόσπασμα από την την ταινία «Η Σωφερίνα» στην οποία ο Βασίλης Αυλωνίτης συστήνεται:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ