ΠΑΣΠ για τη μαζική αντιγραφή στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Μην κρυβόμαστε- Αυτό γίνεται χρόνια - iefimerida.gr

ΠΑΣΠ για τη μαζική αντιγραφή στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Μην κρυβόμαστε- Αυτό γίνεται χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στον σάλο που ξέσπασε με το περιστατικό μαζικής αντιγραφής εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στον αποκλεισμό από την εξεταστική που τους επεβλήθη ως ποινή δίνουν ΠΑΣΠ Πάτρας και η ΔΑΠ.

Μιλώντας στον Real FM ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΠ Πάτρας, Νίκος Καλύβας και ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, Μένιος Κορομηλάς τάχθηκαν κατά της συγκεκριμένης ποινής ενώ μάλιστα ο κ. Καλύβας σχολιάζοντας την αγοραπωλησία εργασιών έκανε λόγο για κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια.

«Ο κανονισμός λέει: Αποκλεισμός για τρεις εξεταστικές. Εμείς δεν ζητήσαμε ατιμωρησία, καταγγέλλουμε τους 106 φοιτητές, ωστόσο, ζητήσαμε να τιμωρηθούν στο συγκεκριμένο μάθημα, σημείωσε η πλευρά της ΠΑΣΠ.

Σχετικά με το θέμα των αντιγραφών και αγοραπωλησίας εργασιών στα ελληνικά πανεπιστήμια ο κ. Καλύβας ανέφερε: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτό εδώ και χρόνια γίνεται».

«Οι εκάστοτε κυρώσεις πρέπει να είναι αναλογικές του κάθε παραπτώματος και όχι εξοντωτικές. Όντως, υπάρχει ένας κανονισμός που λέει για τρεις εξεταστικές», τόνισε η πλευρά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Παράλληλα, ο κ. Κορόμηλας επεσήμανε ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, επειδή το μάθημα ήταν του προέδρου του τμήματος.

«Αν ήταν το μάθημα κάποιου λέκτορα ή επίκουρου καθηγητή, θα είχαν μηδενιστεί και θα είχε λήξει το θέμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΠ ΔΑΠ Πανεπιστήμιο Πατρών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ