Η αμήχανη στιγμή που ο Τζιμ Κάρεϊ λέει ανοιχτά ό,τι δεν τόλμησε ποτέ κανείς να πει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή που ο Τζιμ Κάρεϊ λέει ανοιχτά ό,τι δεν τόλμησε ποτέ κανείς να πει [βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O εμφανώς αδυνατισμένος Τζιμ Κάρεϊ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Fashion Week της Νέας Υόρκης και είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια. «Τίποτα δεν έχει νόημα στην σόουμπιζ. Δεν πιστεύω στα είδωλα» δήλωσε αφοπλιστικά και αμέσως έγινε viral.

O ηθοποιός του Χόλιγουντ που γνωρίσαμε μέσα από τις κωμωδίες, αλλά και που απασχόλήσε τα Μέσα με την προσωπική του ζωή (το 2015 η σύντροφός του αυτοκτόνησε και ο ίδιος πρόκειται να δικαστεί το 2018 καθώς η οικογένειά της τον θεωρεί συνυπεύθυνο) αποφάσισε να πει στον κόσμο την μεγάλη αλήθεια χωρίς δισταγμό. Ότι δηλαδή «τίποτα δεν έχει νόημα στη σόουμπιζ».

Ο 55χρονος κωμικός ήταν καλεσμένος στο πάρτι του περιοδικού «Harper’s Bazaar«, που τιμούσε τα «εμβληματικά πρόσωπα» της χρονιάς (Harper’s Bazaar Icons party) και θέλησε να κάνει δηλώσεις σε μία fashion reporter του E! News στο κόκκινο χαλί.

Δείτε το βίντεο με τις αφοπλιστικές δηλώσεις του Τζιμ Κάρεϊ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζιμ Κάρει σοουμπιζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ