Θριαμβολογούν τα διεθνή μέσα για την συμφωνία των αρχηγών - iefimerida.gr

Θριαμβολογούν τα διεθνή μέσα για την συμφωνία των αρχηγών

Θριαμβολογούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για την συμφωνία των αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θριαμβολογούν τώρα όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών έστω και λίγο πριν την εκπνοή του τελεσιγράφου των τροϊκανών.Πρώτο από όλα το τηλεοπτικό δίκτυο BBC με έκτακτη ενημέρωση μετέδωσε το ρεπορτάζ του για τις εξελίξεις στο Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως άνοιξε ο δρόμος για μια νέα διάσωση της Ελλάδας.

Το Bloomberg. εστίασε στην ανοδική τάση των μετοχών-κάτι που συνέβη όπως τόνισε για πρώτη φορά εδώ και 4 ημέρες-αμέσως μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

Πρώτο θέμα η συμφωνία στο Marketwatch, με ειδική αναφορά και στην αντίδραση των αγορών. Το άνοιγμα της Γουόλ Στριτ έδωσε την αφορμή για τον τίτλο: «Η Ελλάδα εμπνέει τους επενδυτές»!

Το πρακτορείο κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στην τελική συμφωνία του πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά κάτι που αποτελεί και την αναφορά των Financial Times.

Το γαλλικό France24 γράφει πως η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ανοίγει το δρόμο για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας με 130 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με θετικό αλλά και εντυπωσιακό τρόπο το CNBC μεταδίδει – με φόντο εκκλησία σε αιγαιοπελαγίτικο νησί- πως οι Έλληνες πολιτικοί συμφώνησαν στη διάσωση της χώρας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ