Αθώος ο καφετζής για την μπουνιά στον παιδεραστή Σειραγάκη - iefimerida.gr

Αθώος ο καφετζής για την μπουνιά στον παιδεραστή Σειραγάκη

Αθώος ο καφετζής για την μπουνιά στον παιδεραστή Σειραγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος κρίθηκε τελικά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου ο καφετζής του δικαστικού μεγάρου, ο οποίος κατηγορείτο για επίθεση και απρόκληση σωματική βλάβηστον 47χρονο παιδεραστή Νίκο Σειραγάκη.

Ο νεαρός προσήλθε χωρίς δικηγόρο και μίλησε για τα αίτια της αυθόρμητης πράξης να χτυπήσει τον προπονητή, όταν τον είδε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Ο νεαρός υπάλληλος του δικαστικού μεγάρου πήγε λόγω της δουλειάς του την ώρα που βρισκόταν ο Νίκος Σειραγάκης στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων και όταν τον είδε, όπως είπε και σε δηλώσεις μετά την πράξη του, «θόλωσε», με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

Ο 47χρονος έπεσε κάτω με αιμορραγία στη μύτη, ενώ άμεσα οι αστυνομικοί απομάκρυναν το νεαρό, τον οποίο οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος καφετζής είχε ζητήσει και συγγνώμη από τους αστυνομικούς, που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν στο χώρο, επειδή τον εμπιστεύονται λόγω της ιδιότητάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ